Home » Verdiensten

Webcam model verdiensten bij Islive

Door als webcam-model aan de slag te gaan zal je geld verdienen voor iedere minuut dat een bezoeker gaat cammen met jou. Per minuut verdien je per bezoeker vanaf €0.18 wat ver kan oplopen afhankelijk van het aantal bezoekers die per minuut bij jou komen kijken. Wie een uitstekend webcam performer is kan gigantische bedragen verdienen.

Hogere verdiensten met promotie en eigen camsite

Door een eigen website te beginnen of ander soort reclame op het web te verspreiden om zo nieuwe bezoekers er op te attenderen dat ze met jou of iemand anders kunnen webcammen zullen de verdiensten oplopen vanaf €0.29 per minuut. Als een bezoeker via jou website of reclame/vermelding een klant wordt zal jij dus extra provisie verdienen. In deze vorm van marketing/promotie maakt het voor de opbrengst van €0.29 per minuut helemaal niet uit of een bezoeker met iemand anders gaat cammen of met jou. Als een bezoeker met iemand anders gaat cammen via jou website of andere promotie op het internet dan zal jij gewoon €0.29 per minuut per cammer verdienen ipv niks die jij zou verdienen met de situatie van €0.18 .

Als ondernemer kan je aan de hand van realtime statistieken, jou verdiensten op ieder moment van de dag raadplegen op het erotisch performer partner platform van Islive. Drie keer per maand vinden er uitbetalingen plaats en vanaf €25 kan er al uitbetaald worden. Bedragen onder de €25 worden meegenomen naar de volgende uitbetaal periode. om je direct aan te melden als erotisch performer.